• pranje, ispiranje
• prskanje, kvašenje
• raspršivanje, ovlaživanje
• priprema površina, premazivanje
• hlađenje, podmazivanje
• dezinfekcija, sečenje vodenim mlazom
• odmašćivanje, oduvavanje
• protiv prašine, za spuštanje pene
• vodene zavese

Vazdušni češalj

Vazdušni češalj je najprodavanija Lechler mlaznica koji ima ogromnu primenu u industriji. Daje koncentrisan mlaz vazduha i najčešće se koristi za sušenje, hlađenje, oduvavanje.

U ponudi imamo mlaznice za čišćenje rezervoara – fiksne (CIP kugle) kao i rotacione glave.

Lechler mlaznice su sa različitim tipovima konektora, materijala od kojih su napravljeni, i zadovoljavaju standarde FDA kao i specijalne ATEX izvedbe ukoliko situacija to zahteva.

Industrijske mlaznice

Što se tiče montažnih sistema i dodatne opreme dostupne su sve varijante priključaka, sa ili bez navoja, zglobni nosači, navrtke, niplovi za zavarivanje, bajonet sistem tzv. TWISTLOC koji omogućava da usmeravate mlaz po potrebi, MEMOSPRAY® sistem ukoliko pri promeni mlaznica ne želite da svaki put podešavate ugao mlaza, EasyClip sistem omogućava veoma brzu instalaciju na postojeće cevi, razni filteri itd. Svi ovi sistemi se mogu kombinovati u zavisnosti od vaših potreba.

HENNLICH je zastupnik firme Lechler nemačkog proizvođača mlaznica za industriju. Mlaznice se koriste u industriji u mnogim aplikacijama, kao ključni delovi koji utiču na rad i efikasnost. Lechler program mlaznica broji preko 27.000 varijanti i modela, kao i univerzalna rešenja koje čine da naše mlaznice budu prisutne u bezbroj aplikacija. Određene modele mlaznica imamo na stanju u Beogradu, ostale isporučujemo u veoma kratkom vremenskom periodu. Precizno izvođenje i optimalan izbor mlaznica obezbeđuje najbolji efekat uz uštedu medijuma koji se koristi. Na dug vek mlaznica utiče njihov napredni dizajn i širok spektar materijala koji se koristi za proizvodnju. Inovativne strukture, mnogi tipovi koji su patentirani, obezbediće veću otpornost na začepljenja i produžiti period zamene pogotovo u teškim uslovima eksploatacije.Takođe, sistem količinskih popusta prilikom kupovine obezbeđuje racionalno planiranje troškova.

Više informacija: Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1, 11222 Beograd, Srbija; tel: +381 11 63 098 17, web: www.hennlich.rs