Prateći svetske trendove u oblasti pametnih telefona i tableta, Siemens je razvio najnoviju seriju Unified Comfort panela koja objedinjuje intuitivnost korišćenja svakodnevnih touchscreen uređaja sa pouzdanošću i zahtevnim uslovima rada u industriji.

Jednostavnost rada sa Multitouch tehnologijom
Način korišćenja pametnih telefona postavlja standard stoga Multitouch tehnologija čini upravljanje Unified Comfort panelima jednostavnim i elegantnim, kombinujući maksimalnu upotrebljivost sa bojama visokog kontrasta i odličnom čitljivošću.

Osposobljen za Siemens lndustrial Edge
Novi SIMATIC HMI Unified Comfort paneli su Edge osposobljeni. Ovo otvara potpuno nove mogućnosti, poput funkcionalnog proširenja korišcenjem aplikacija i obrade i analize podataka direktno na mašini.

Unified Sistem sa stvarnom dodatnom vrednošću
SIMATIC WinCC Unified je suštinski redizajnirani softver za vizuelizaciju u TIA portalu. Jednom kada se komponente kreiraju, mogu se koristiti i za PC sisteme i na SIMATIC HMI Unified Comfort panelima, koji su deo WinCC Unified Sistema.

Zašto su Unified Comfort Paneli tako specijalni?
Novi paneli su stilizovani, ekstremno brzi, fleksibilni za korišćenje i pružaju neograničene mogućnosti vizualizacije.

Jedinstvene osobine

Veličina nije bitna
Svih šest veličina Unified Comfort Panela dolazi sa istim brojem hardverskih interfejsa i istom funkcionalnošću. Sve što treba da uradite je da odaberete pravu veličinu ekrana, između 7 i 22 inča.

lntegrisana sigurnost
Vlasnički operativni sistem zasnovan na SIMATIC lndustrial OS nudi maksimalnu sigurnost. Uprkos svojoj otvorenoj strukturi i proširivosti, paneli su sigurniji nego ikad.

 

Zadržan je Comfort DNA
Iako je razvoj hardvera i softvera suštinski nov, Confort DNA je nepogrešiv: automatska izrada rezervnih kopija sistema i visok kvalitet su suštinski deo Unified Comfort panela.

Moć da se uradi više
Novi hardver nudi mnogo više snage – za bezbedno izvršavanje Edge aplikacija kao i za brzu vizuelizaciju. Kapaciteti sistema su najmanje udvostručeni, a u nekim slučajevima i utrostručeni. To znači da sistem panela može da prihvati mnogo veće aplikacije nego ranije.

Sve pod kontrolom
Ažuriranja bezbednosti i firmvera preuzimaju se na uređaje direktno putem TIA portala ili SIMATIC Automation Tool-a. To znači da je lako održavati uređaje potpuno ažurnim i uživati u maksimalnoj sigurnosti dugi niz godina.

Spremni za industriju
Mogućnost upravljanja Unified Comfort panelima sa standardnim radnim rukavicama, kao i pamet o otkrivanje grešaka u radu (poput dodirivanja ekrana gornjim delom dlana) čine ih spremnim za surova industrijska okruženja.

Unified Comfort Panel Standard

  • Svi uređaji dolaze sa istim brojem ulaza i istom funkcionalnošću. Samo izaberite savršen uređaj za vaše potrebe prema veličini ekrana.
  • Svaki Unified Comfort Panel je dostupan u dve verzije dizajna: Standardni brendirani i sa srebrnim alu ramom ili Neutralni nebrendirani i sa crnim alu ramom.

Više informacija: ENEL d.o.o., Ul. Kneza Vasilja Pavlovića 10, 14000 Valjevo, Tel: 014/293-620,293-621, 293-625, 293-626, 291-160, 291-161, FAX: 014/244-641, web adresa: http://www.enelva.rs